Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Emmen Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Emmen

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

EMMEN

Afvoer verstopt Emmen?

Afvoer verstopt Emmen? Het vinden van de juiste oplossing voor je verstopte afvoer kan lastig zijn. Er zijn namelijk veel verschillende middelen en gereedschappen beschikbaar. Maar hoe weet jij nou wat de juiste is? Op deze pagina vind je een aantal praktische tips om je afvoer te ontstoppen.

Na alle tips nogsteeds je Afvoer verstopt? Dan kan het probleem mogelijk complexer zijn dan je in eerste instantie dacht. Maak daarom een afspraak met Ontstoppen Emmen via 0591 203 814.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Emmen

Zoek jij naar een onstoppingsbedrijf in Emmen? Dan zit je bij Ontstoppen Emmen goed!

Hoe ingewikkeld je verstopping ook mag zijn wij lossen het op. Wij werken met de nieuwste apparatuur en hebben jarenlange werkervaring. Hierdoor weten wij snel wat de beste oplossing is.

Daarnaast voorzien wij jou graag van een goed advies om je leidingwerk in topconditie te houden.

Ontstoppingsdienst Emmen staat 24/7 voor je klaar. Maak vandaag nog een afspraak via 0591 203 814.

Ontstoppen Emmen Logo
Loodgieter ontstoppen Emmen afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Een verstopping kan op de meest ongelegen moment komen opdagen. Daarom zijn wij voor jou 24/7 bereikbaar. We snappen dat sommige klussen spoed hebben. We komen dan ook graag langs om het probleem op te lossen wanneer het jou het beste uitkomt.

Heb je snachts je afvoer verstopt? Ook dan komen we graag langs. Maak vandaag nog een afspraak via 0591 203 814. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Vaak zien we dat een wasmachine of een vaatwasser niet meer goed doorloopt omdat de filters vol zitten met afvalresten. Deze resten kun je zelf verwijderen.

Haal het filter uit je apparaat en spoel het filter goed af. Laat hem eerst goed drogen voor je hem weer terug plaatst. Op deze manier heb je waarschijnlijk de verstopping opgelost.

Ontstoppen afvoer Emmen
Afvoer verstopt Emmen

Sifon

Sifon legen

Elke afvoer is voorzien van een sifon. Dit sifon zorgt ervoor dat de rioollucht niet binnenkomt. Maar een sifon kan ook verstopt raken omdat er afval resten in blijven hangen.

Deze afvalresten spoel je niet zomaar even door. Je kunt het beste het sifon losschroeven, hem even schoonmaken en goed naspoelen. Als je hem terugplaatst is de kans groot dat het water weer soepel door de leiding spoelt.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Een afvoer die vol zit met afval resten kun je waarschijnlijk goed ontstoppen met zuiveringszout. Zuiveringszout heeft namelijk een ontvettende werking. Het vuil zou dus makkelijk door de leiding moeten spoelen na het gebruik maken van zuiveringszout.

Een bijkomend voordeel is dat er in de toekomst minder snel afvalresten blijven plakken aan de afvoerwand. Je kunt het effect versterken door het zuiveringszout te mengen met azijn.

Ontstoppen Emmen Leiding
Riool ontstoppen Emmen graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Als de bovenstaande manieren niet werken, dan kun je ook nog de plopper gebruiken.

De plopper creëert namelijk zuigkracht. Hierdoor heb je kans dat het vuil naar boven komt of dat het vuil los komt van de leiding en weer makkelijk wegspoelt. Zet niet te veel druk bij het plaatsen van de plopper, dan kun je namelijk het vuil verder in de leiding drukken.

Heb je toch hulp nodig? Bel dan een expert via 0591 203 814.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Zit het vuil verderop in de leiding? Dan kun je misschien gebruik maken van een ontstoppingsveer.

Breng het uiteinde voorzichtig de leiding in. Druk vervolgens door totdat je de verstopping hebt bereikt. Probeer de verstopping door de leiding te drukken of hem los te wrikken. Je merkt direct wanneer de verstopping weg is. Het water spoelt dan namelijk weer soepel door de leiding.

Alsnog problemen met je afvoer? Dan doe je er goed aan om een ervaren loodgieter naar de situatie te laten kijken. Bel 0591 203 814 voor het maken van een afspraak.

Graven riool Emmen
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Soms liggen de problemen wat verder in het riool en soms kan het zijn dat er etensresten in het sifon liggen. Hieronder vind je een lijstje met mogelijke oorzaken.

 • Een verstopping door afval ophoping.
 • Een leidingbreuk
 • Een verzakking in het riool
 • De leiding kan zijn opgeschoven door een aardverschuiving
 • Ingegroeide boomwortels
 • Een verouderd of een slecht aangelegd riool

Zoals je ziet zijn er veel verschillende oorzaken. Weet jij niet precies waardoor jouw riool is verstopt? Bel dan een expert van Ontstoppingsdienst Emmen via 0591 203 814.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Je wilt natuurlijk geen verstopping hebben. Daarom kun je beter voorzorgsmaatregelen nemen. Zo kun jezelf bijvoorbeeld opletten dat je geen vet, eten of olie door je leiding spoelt. Zo voorkom je ophopingen en verstoppingen.

Wij beschikken over meetapparatuur en camera’s om een verstopping optijd te ontdekken. Zo kunnen wij maatregelen nemen voordat het riool verstopt raakt.

Laat je leidingwerk door ons inspecteren. Maak een afspraak via 0591 203 814.

Loodgieter Emmen Ontstoppen
WC ontstoppen Emmen

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

We snappen dat je de kosten wilt weten van het ontstoppen van je afvoer. Helaas kunnen wij telefonisch niet zien hoe ernstig de situatie is.

Op locatie kunnen wij bepalen wat de kosten zullen worden. We kunnen dan bekijken wat het probleem is, hoe hardnekkig deze is, hoeveel tijd wij denken nodig te hebben en welke apparatuur wij moeten gebruiken.

Wij zorgen er in iedergeval voor dat je geen Financiële tegenvallers achteraf krijgt. Vooraf weet je wat ons tarief is. We gaan pas aan de slag als je akkoord bent met het tarief.

Maak daarom een afspraak met 0591 203 814.

Starttarief

98

 • eerste halfuur
 • inclusief arbeid
 • inclusief btw
 • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

 • per kwartier
 • inclusief arbeid
 • inclusief btw
 • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-emmen

WC verstopt

Woon jij in Emmen of omgeving? En heb je te maken met een verstopte wc? Dan staan wij voor je klaar! Maak direct een afspraak.

loodgieter-emmen-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Emmen

Spoelt je gootsteen niet of nauwelijks door? Dan helpen de ervaren loodgieters van Ontstoppen Emmen je graag. Maak vandaag nog een afspraak met Ontstoppingsdienst Emmen!

loodgieter-in-emmen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Emmen

Wil je problemen liever voorkomen? Slim! Wij kunnen het riool voor je inspecteren. Zo sporen wij vroegtijdig de problemen op en kunnen wij het optijd oplossen.

loodgieter-emmen-verstopping

Riool verstopt

Heb jij een rioolverstopping? Geen zorgen. Wij pakken deze en vele andere verstoppingen voor je aan. Bel ons vandaag nog.

Loodgieter Emmen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit je doucheputje verstopt? Dan komt Ontstoppen Emmen dit graag voor jou ontstoppen. Wij staan vaak dezelfde dag nog voor je deur!

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Emmen

Heb jij een verstopte afvoer? Daar wil je zo snel mogelijk weer vanaf. Dat snappen we maar al te goed!

Ontstoppen Emmen pakt alle rioleringsproblemen voor je aan. Hoe ingewikkeld ze ook zijn, wij hebben de oplossing!

Maak een afspraak via 0591 203 814, dan staan we waarschijnlijk vandaag nog bij jou op de stoep.

Verstopping Emmen

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Emmen

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Emmen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Ontstoppen Emmen kon nog na sluitingstijd bij ons langskomen. Heel fijn want zo hebben onze klanten er geen last van. Bedankt voor jullie flexibiliteit!

Boni Emmen

Onze bezoekerstoiletten stroomde over. We konden gelukkig rekenen op de snelle service van Ontstoppen Emmen. Binnen een uur was het probleem verholpen. 

FC Emmen

Ontstoppen Emmen is altijd snel en ze hebben vakkundig personeel in dienst.

Brandweer Kazerne Emmen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

riool.web-directory, riool.start-links, riool.topbegin, Schoorsteenveger Emmen , Riool.websitelink, riool.jouwbegin, riool.beginspot, riool.web-directory, riool.start-links, riool.topbegin, riool.linkgoed , riool.linkhotel, riool.sitelinkje, riool.linkplein, riool.web-directory, riool.start-links , riool.topbegin, Schoorsteenveger Emmen, Ontstoppen Aalten, Ontstoppen Bergen, Ontstoppen Bilthoven, Ontstoppen Boxmeer, Ontstoppen Boxtel, Ontstoppen Castricum, Ontstoppen Coevorden, Ontstoppen Dalfsen, Ontstoppen Deurne, Ontstoppen Dieren, Ontstoppen Dongen, Ontstoppen Drunen, Ontstoppen Duiven, Ontstoppen Geldrop, Ontstoppen Goes, Ontstoppen Gorinchem, Ontstoppen Heesch, Ontstoppen Huissen, Ontstoppen Huizen, Ontstoppen Katwijk, Ontstoppen Lisse, Ontstoppen Middelburg, Ontstoppen Moerdijk, Ontstoppen Oisterwijk, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Raalte, Ontstoppen Rosmalen, Ontstoppen Sint Oedenrode, Ontstoppen Terneuzen, Ontstoppen Uden, Ontstoppen Valkenswaard, Ontstoppen Veghel, Ontstoppen Velp, Ontstoppen Vlijmen, Ontstoppen Vlissingen, Ontstoppen Vught, Ontstoppen Waddinxveen, Ontstoppen Zeeland, Riool ontstoppen Aalten, Riool ontstoppen Bergen, Riool ontstoppen Bilthoven, Riool ontstoppen Boxmeer, Riool ontstoppen Boxtel, Riool ontstoppen Castricum, Riool ontstoppen Coevorden, Riool ontstoppen Dalfsen, Riool ontstoppen Deurne, Riool ontstoppen Dieren, Riool ontstoppen Dongen, Riool ontstoppen Drunen, Riool ontstoppen Duiven, Riool ontstoppen Geldrop, Riool ontstoppen Goes, Riool ontstoppen Gorinchem, Riool ontstoppen Heesch, Riool ontstoppen Huissen, Riool ontstoppen Huizen, Riool ontstoppen Katwijk, Riool ontstoppen Lisse, Riool ontstoppen Middelburg, Riool ontstoppen Moerdijk, Riool ontstoppen Oisterwijk, Riool ontstoppen Papendrecht, Riool ontstoppen Raalte, Riool ontstoppen Rosmalen, Riool ontstoppen Sint Oedenrode, Riool ontstoppen Terneuzen, Riool ontstoppen Uden, Riool ontstoppen Valkenswaard, Riool ontstoppen Veghel, Riool ontstoppen Velp, Riool ontstoppen Vlijmen, Riool ontstoppen Vlissingen, Riool ontstoppen Vught, Riool ontstoppen Waddinxveen, Riool ontstoppen Zeeland, Ontstopping Antwerpen, Wc Ontstoppen Antwerpen, Ontstoppingsbedrijf Zwolle, Ontstoppingsdienst Haarlem, Ontstoppingsdienst Amsterdam, Ontstoppingsbedrijf Breda, Ontstoppingsdienst Utrecht, Ontstoppingsdienst Amersfoort, Ontstoppingsbedrijf Tilburg, Ontstoppingsdienst Diemen, Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp, Ontstoppingsdienst Almere, Ontstoppingsdienst Den Haag, Ontstoppingsdienst Rotterdam, Ontstoppingsbedrijf Enschede, Ontstoppingsbedrijf Hengelo, Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, Ontstoppingsbedrijf Gouda, Ontstoppingsbedrijf Deventer, Ontstoppingsbedrijf Leiden, Ontstoppingsbedrijf Zoetermeer, Ontstoppingsbedrijf Heerhugowaard, Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, Ontstoppingsbedrijf Purmerend, Ontstoppingsbedrijf Zaandam, Ontstoppingsbedrijf Almelo, Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen, Ontstoppingsbedrijf Ede, Ontstoppingsdienst Meppel, Ontstoppingsdienst Harderwijk, Ontstoppingsbedrijf Amstelveen, Ontstoppingsdienst Arnhem, Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, Ontstoppingsbedrijf Schiedam, Ontstoppingsbedrijf Hilversum, Ontstoppingsbedrijf Groningen, Ontstoppingsbedrijf Assen, Ontstoppingsdienst Drachten, Ontstoppingsbedrijf Heerenveen, Ontstoppingsbedrijf Den Bosch, Ontstoppingsdienst Nijmegen, Ontstoppingsbedrijf Emmen, Ontstoppingsbedrijf Roosendaal, Ontstoppingsdienst Etten-Leur, Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom, Ontstoppingsbedrijf Oosterhout, Ontstoppingsbedrijf Delft, Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein, Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep, Ontstoppingsbedrijf Hoorn, Ontstoppingsdienst Zaanstad, Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel, Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer, Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse, Ontstoppingsbedrijf Doetinchem, Ontstoppingsdienst Veenendaal, Ontstoppingsbedrijf Oss, Ontstoppingsbedrijf Helmond, Ontstoppingsbedrijf Maastricht, Ontstoppingsbedrijf Venlo, Ontstoppingsdienst Roermond, Ontstoppingsbedrijf Weert, Ontstoppingsbedrijf Heerlen, Ontstoppingsdienst Lelystad, Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, Ontstoppingsdienst Dronten, Ontstoppingsdienst Wageningen, Ontstoppingsdienst Maarssen, Ontstoppingsdienst Nijkerk, Ontstoppingsdienst Mijdrecht, Ontstoppingsdienst Uithoorn, Ontstoppingsdienst Vianen, Ontstoppingsdienst Noordwijk, Ontstoppingsbedrijf Vlaardingen, Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch, Ontstoppingsdienst Westland, Ontstoppingsbedrijf IJmuiden, Ontstoppingsdienst Kampen, Ontstoppingsbedrijf Zeist, Ontstoppingsbedrijf Hardenberg, Ontstoppingsbedrijf Barneveld, Ontstoppingsbedrijf Rijswijk, Ontstoppingsdienst Wijchen, Ontstoppingsdienst Houten, Ontstoppingsbedrijf Barendrecht, Ontstoppingsbedrijf Waalwijk, Ontstoppingsbedrijf Soest, Ontstoppingsdienst Schagen, Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk, Ontstoppingsbedrijf Zwijndrecht, Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland, Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, Ontstoppingsbedrijf Beverwijk, Ontstoppingsbedrijf Veldhoven, Ontstoppingsbedrijf Kerkrade, Ontstoppingsbedrijf Wassenaar, Ontstoppingsbedrijf Heemskerk, Ontstoppingsbedrijf Woerden, Ontstoppingsbedrijf Aalten, Ontstoppingsbedrijf Bergen, Ontstoppingsdienst Bilthoven, Ontstoppingsbedrijf Boxmeer, Ontstoppingsdienst Boxtel, Ontstoppingsbedrijf Coevorden, Ontstoppingsbedrijf Dalfsen, Ontstoppingsdienst Deurne, Ontstoppingsbedrijf Dieren, Ontstoppingsdienst Dongen, Ontstoppingsbedrijf Drunen, Ontstoppingsdienst Duiven, Ontstoppingsbedrijf Geldrop, Ontstoppingsbedrijf Goes, Ontstoppingsdienst Gorinchem, Ontstoppingsbedrijf Heesch, Ontstoppingsdienst Huissen, Ontstoppingsdienst Huizen, Ontstoppingsdienst Katwijk, Ontstoppingsdienst Lisse, Ontstoppingsbedrijf Middelburg, Ontstoppingsdienst Moerdijk, Ontstoppingsdienst Papendrecht, Ontstoppingsbedrijf Raalte, Ontstoppingsbedrijf Rosmalen, Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode, Ontstoppingsbedrijf Terneuzen, Ontstoppingsbedrijf Uden, Ontstoppingsdienst Valkenswaard, Ontstoppingsbedrijf Veghel, Ontstoppingsbedrijf Velp, Ontstoppingsbedrijf Vlijmen, Ontstoppingsdienst Vlissingen, Ontstoppingsdienst Vught, Ontstoppingsdienst Waddinxveen, Ontstoppingsbedrijf Zeeland, Drain Cleaning Amsterdam, Drain Cleaning Rotterdam, Drain Cleaning Den Haag, Drain Cleaning Eindhoven, Drain Cleaning Veldhoven, Drain Cleaning Leiden, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0591 203 814

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Emmen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Emmen